Распоред за БЛС обука ноември 2018

РАСПОРЕД НА ОБУКИ ЗА МОДУЛОТ BASIC LIIFE SUPPORT (BLS)- ОСНОВНО ОДРЖУВАЊЕ ВО ЖИВОТ ВО УСТАНОВАТА МЕДИЦИНСКИ СИМУЛАЦИСКИ ЦЕНТАР (26-29.11.2018)

 

                              I ГРУПА

 

 

Ред. бр.

Име и презиме

Дата на обука

Час

1.

ФЛОРИМ ДЕАРИ

26.11.2018

10-14

2.

КРИСТИНА ГЕОРГИЕВСКА

26.11.2018

10-14

3.

АЛЕКСАНДАР СЕРАФИМОВ

26.11.2018

10-14

4.

НУРЏАНЕ ЗЕНУНИ СУЛИМАНИ

26.11.2018

10-14

5.   

МАРЈАН МИЛЕНКОВСКИ

26.11.2018

10-14

6.

МАНЕВА МАГДАЛЕНА

26.11.2018

10-14

7.

АЛЕКСАНДРА ЈОСИФОВА

26.11.2018

10-14

8.

КРИСТИНА ГЕОРГИЕВСКА

26.11.2018

10-14

9.

СТОЈАНЧЕ ПЕТРОВ

26.11.2018

10-14

10.

АНА БУРЕВА

26.11.2018

10-14

11.

КАТЕРИНА ЏАТЕВА

26.11.2018

10-14

12.

ЉУПКА КАЛЏИСКА

26.11.2018

10-14

13.

ДРАГАНА МАНОВСКА

26.11.2018

10-14

14.

ЈУЛИЈАНА ГЕОРГИЕВСКА

26.11.2018

10-14

15.

ЕЛЕНА КРСТЕСКА ИВАНОВСКА

26.11.2018

10-14

                             

 

      II ГРУПА

                       

Ред. бр.

Име и презиме

Дата на обука

Час

1.

МАРИЈА СПАСОВА

27.11.2018

10-14

2.

ГОРАН ГЕОРГИЕВСКИ

27.11.2018

10-14

3.

САНДРА ЦИЛЕВСКА

27.11.2018

10-14

4.

ГОЦЕ ТОШЕСКИ

27.11.2018

10-14

5.   

МАКЕДОНКА ЈАНЕВА

27.11.2018

10-14

6.

НЕДА МАНУШЕВА ШТЕРИЕВА

27.11.2018

10-14

7.

ИВО ПАУНКОСКИ

27.11.2018

10-14

8.

БИЉАНА ПОПОСКА

27.11.2018

10-14

9.

ФИЛИП НАУМОВСКИ

27.11.2018

10-14

10.

ЕЛИЗАБЕТА ИЛИЕВА

27.11.2018

10-14

11.

ТАТЈАНА ДАВИТКОВСКА

27.11.2018

10-14

12.

САЊА ЛУКИЌ

27.11.2018

10-14

13.

МАРТИНА ДИМИТРОВА

27.11.2018

10-14

14.

ГОРАН РАФАЈЛОВСКИ

27.11.2018

10-14

15.

АНГЕЛА ТОЛОСКА

27.11.2018

10-14

16.

ГОЦЕ ТОШЕСКИ

27.11.2018

10-14

17.

СИЛВАНА СПИРОВА

28.04.2018

10-14

 

 

     III ГРУПА

                       

Ред. бр.

Име и презиме

Дата на обука

Час

1.

АЛЕКСАНДРА ЈАНОСКА

28.04.2018

10-14

2.

МАРИЈАН ГЕОРГИЕВСКИ

28.04.2018

10-14

3.

АНЕ СТОЈКОВСКА

28.04.2018

10-14

4.

ЛЕУТРИМ СУЛЕЈМАНИ

28.04.2018

10-14

5.   

КАТЕРИНА АСПРОВСКА

28.04.2018

10-14

6.

ЕЛЕНА ЃОРЧЕВСКА

28.04.2018

10-14

7.

СЛАЃАНА ГИНОВСКА

28.04.2018

10-14

8.

ИВАНА КРСТЕВСКА

28.04.2018

10-14

9.

ЕЛЕНА ТРАЈКОВСКА

28.04.2018

10-14

10.

АЈЛА СКЕНДЕРИ

28.04.2018

10-14

11.

ХИДАЈЕТ АДЕМИ

28.04.2018

10-14

12.

ЗОРАН ДИМИТРОВ

28.04.2018

10-14

13.

АНТОНИО ОРДЕВ

28.04.2018

10-14

14.

СЛАВИЦА ЗДРАВЕВА

28.04.2018

10-14

15.

АЛЕКСАНДРА ЈОСИФОВА

28.04.2018

10-14

16.

ЉУПКА СТЕФАНОВСКА

28.04.2018

10-14

17.

СТОЈКА ПАВЛОВА

28.04.2018

10-14

 

 

 

 
 
 

За Нас

Медицинскиот симулациски центар е основан како установа помеѓу Министерството за здравство, медицинските факултети и лекарската комора на Македонија.

Прочитај повеќе.

ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 01/2019 за унапредување на административен службеник

ОгласПријава

Контакт информации

 

Адреса: 50-та Дивизија бр. 6 Скопје

Телефон: 02/3112-276

Email: msc@zdravstvo.gov.mk

Website: www.msc.gov.mk